Til frisører

Enkelt og klassisk dansk design, med lækre detaljer.

Enkelt og klassisk dansk design, med lækre detaljer. Hver klippetaske er unik og bliver specielt håndlavet, kun til dig. Du bestemmer selv hvad din klippetaske skal kunne rumme. Hvor mange sakse skal der være plads til? Vil du bruge tasken rundt om hoften, crossbody eller måske begge dele? Er du mest til den klassiske messingfarve eller til nysølv? Vil du have din salons navn præget ind på tasken, eller måske dit eget navn?

Fra en frisør til andre frisører

Jeg har stor respekt for frisørbranchen, som jeg selv har været i del af, i godt og vel 15 år. Derfor faldt det mig også naturligt at bevare kontakten med frisørfaget, da jeg skulle finde min niche, indenfor kernelæder, og soloselvstændig.

Alle mine frisørtasker, er testet, af mig selv og af mange af mine tidligere kollegaer, der stadigt laver hår. 

Vælg imellem

F28B0749

Clutch

Klassisk og elegant taske, med rene linjer. Til tasken medfølger der et bælte, som du kan tage af og på som du ønsker. Du vælger selv om det skal være justerbart/crossbody eller med almindeligt bæltespænde. Med den åbne model har du den åbne model har du mulighed for at lægge tasken på f.eks et rullebord og bruge bagsiden til et glattejern, eller andre varme redskaber.
F28B0550

Pistol

 

Klassisk taske der smyger sig ind til kroppen.
Pistolbæltet er en mere detaljeret taske, den er meget let og når du arbejder, bemærker du slet ikke at du har tasken på. Til tasken medfølger der et bælte, som du kan tage af og på som du ønsker. Du vælger selv om det skal være justerbart/crossbody eller med almindeligt bæltespænde.

Varer i shoppen

Her kan du se et udvalg af klippetaskerne og de øvrige varer i shoppen